
Η… «οδύσσεια» το Μοράν από χθες (2/1) το απόγευμα ολοκληρώνεται σιγά σιγά. Πέρασε ιατρικά, εργομετρικά, πήγε στα Σπάτα και αναμένεται στα γραφεία για τις υπογραφές!
Από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην Αθήνα ο Έρικ Μοράν, ο οποίος πραγματοποίησε τις μισές ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες και ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί. Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής μετέβη στα Σπάτα για να περάσει από εργομετρικά, εκεί όπου μίλησε και με τον Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Μοράν, σαφώς κουρασμένος από το… τρέξιμο των δύο τελευταίων ημερών αναμένεται κάποια στιγμή εντός της ημέρας στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, στο Μαρούσι, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ένωση, αλλά και να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement