
Ένα tweet από λογαριασμό που ασχολείται με την επικαιρότητα της Λεγανές, έγραψε σαν έκτακτη είδηση ότι η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Ισπανούς για τη μετεγγραφή του Έρικ Μοράν.
Συγκεκριμένα, έγραψε: “ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Λεγανές και η ΑΕΚ έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία για την μεταγραφή του μέσου Έρικ Μοράν στην ελληνική ομάδα. Θα ταξιδέψει αύριο για να υπογράψει αμέσως”.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Είχατε διαβάσει τις τελευταίες μέρες ότι οι δυο ομάδες είχαν έρθει σε συμφωνία, απλά απέμειναν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας. Όπως φαίνεται από Ισπανία μεριά, λύθηκαν και αυτές οι λεπτομέρειες και ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Αθήνα, όπως αρχικά είχε οριστεί. Εκτός και αν επισπεύσουν τις διαδικασίες και έρθει πιο άμεσα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.
🚨ÚLTIMA HORA | El @CDLeganes y el @AEK_FC_OFFICIAL ya han llegado a un acuerdo para el traspaso del centrocampista Erik Morán al conjunto heleno. Viajará mañana para incorporarse inmediatamente 🇪🇸 🔜 🇬🇷 . #SuerteErik pic.twitter.com/pEeuZ8GojC
— Hora Blanquiazul (@horablanquiazul) December 31, 2017