
Ο ποδοσφαιριστής της Πόρτο βρίσκεται πάντα στα υπόψιν της ΑΕΚ, ενώ ο Νίκος Λυμπερόπουλος παρακολουθεί κι’ άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της επίθεσης.
Ο Μασούντ κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσει σήμερα στην ΑΕΚ και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ έπειτα θα επισπεύσουν οι διαδικασίες για την απόκτηση και του Μοράν, αφού φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός για την θέση του κεντρικού χαφ.
Όμως, ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν σταματάει εκεί τις μεταγραφές για την Ένωση, αφού θα υπάρξει σίγουρα και μια ακόμη για το αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να ψάχνει την κατάλληλη περίπτωση για την ΑΕΚ.
Ο Ερνάνι βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην κορυφή της λίστας για την Ένωση, έπειτα κιόλας απ’ τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, που τον θέλουν σίγουρα στην λίστα των αποχωρήσεων της Πόρτο έπειτα από απόφαση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά η περίπτωση του παραμένει δύσκολη.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος όμως δεν έχει εγκαταλείψει στιγμή τις δικές του προσπάθειες, ώστε να ντύσει στα κιτρινόμαυρα μέχρι το καλοκαίρι τον αριστερό εξτρέμ με την μορφή δανεισμού, αλλά δεν περιμένει και με σταυρωμένα τα χέρια.
Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, πέραν του Ερνάνι που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και γίνονται επαφές για να βρεθεί χρυσή τομή και διάθεση για συμφωνία με την Πόρτο, έχει βρει ήδη κάποιες εναλλακτικές λύσεις για την ομάδα, αν τυχόν και δεν επέλθει συμφωνία με τους Πορτογάλους, έχοντας δηλαδή και plan b.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement