22.12
16:02

Σκανδαλώδες απόφαση για Χιμένεθ

Κώστας Κοσικίδης
Σκανδαλώδες απόφαση για Χιμένεθ
Advertisement

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τριπλασίασε την ποινή του Μανόλο Χιμένεθ κάνοντας τις 15 μέρες, 45 και πρόστιμο 10.000 ευρώ, αγγίζοντας τα όρια του σκανδάλου.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τριπλασίασε την ποινή του Μανόλο Χιμένεθ για την άσεμνη χειρονομία στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας τις 15 μέρες που είχε αρχικά οριστεί, 45 και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο προπονητής της ΑΕΚ θα λείψει από τον πάγκο της Ένωσης στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια τα οποία είναι με Παναιτωλικό (πρωτάθλημα, Κύπελλο), ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα, αφού θα εκτίσει ακόμα 30 μέρες.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δίκασε την έφεση του υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της υπ’ αριθ. 309/2017 απόφασης του ΠΜΠΟ της Super League και κατά του προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ και έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την  έφεση. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση στο σύνολό της, κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στον εφεσίβλητο προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χιμένεθ Μανόλο. Επέβαλε στον εφεσίβλητο Μανόλο Χιμένεθ σωρευτικά χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000) και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για σαράντα πέντε (45) ημέρες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->