22.12
09:42

Στην πρώτη γραμμή μεταγραφή για τη Βασίλισσα

Πένυ Μακρή
Στην πρώτη γραμμή μεταγραφή για τη Βασίλισσα

Στην ΑΕΚ θεωρούν απαραίτητη τουλάχιστον μία προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, με τον σουτέρ να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ντράγκαν Σάκοτα.

Στις 30/12 η Βασίλισσα δίνει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Φάρο και ο Ντράγκαν Σάκοτα θα ήθελε να έχει μία ακόμα επιλογή στην 12αδα, η οποία θα έρθει άμεσα για να μπορέσει ενσωματωθεί στην ομάδα, να βρει ρυθμό και να δουλέψει στην μίνι προετοιμασία που ετοιμάζει ο προπονητής.

Στην ΑΕΚ ψάχνουν εδώ και καιρό ένα 3άρι που θα έχει ευχέρεια στο σουτ και θα δίνει λύσεις στο σκοράρισμα, ωστόσο η αγορά είναι τόσο περιορισμένη που υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στο να βρεθεί κάτι αξιόλογο.

Η περίπτωση του Σιλμπ δύσκολα θα επιστρέψει στο προσκήνιο, από τη στιγμή που η Μπέτις δεν συμφωνεί στο να τον αφήσει ελεύθερο, με την Ένωση να συνεχίζει να αναζητά τον κατάλληλο, που θα βρεθεί για να δώσει μία επιπλέον λύση στα σχέδια του Ντράγκαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->