16.12
13:54

Χατζισαφί: «Ίσως έχουμε εξελίξεις αν υπάρξει πρόταση»

AEK1924.gr team
Χατζισαφί: «Ίσως έχουμε εξελίξεις αν υπάρξει πρόταση»

Ο άσος του Πανιωνίου, Εχσάν Χατζισαφί διέψευσε το ποστάρισμά του για Μασούντ και ΑΕΚ, τόνισε ότι τα ΜΜΕ θέλουν να του προκαλέσουν πρόβλημα, ενώ πρόσθεσε πως αν υπάρξει πρόταση για τον ίδιο που γίνει αποδεκτή, ίσως να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Χατζισαφί μίλησε σε Μέσο του Ιράν για τον Πανιώνιο, το μέλλον του, αλλά και το ποστάρισμα που φέρεται να έκανε σχετικά με τον Μασούντ και την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ποστάρισμα με τις «κίτρινες καρδιές»: «Δεν έκανε κάποια δημοσίευση για να υποστηρίξω τον Μασούντ ή κάποιον άλλον παίκτη. Αυτά τα λένε τα ελληνικά ΜΜΕ που θέλουν να μου προκαλέσουν πρόβλημα. Αλλά θα βρω ποιος έχει πρόβλημα μαζί μου και γιατί».

Για το αν προκλήθηκε πρόβλημα λόγω αυτού και αν διαταράχθηκαν οι σχέσεις του με τους φίλους του Πανιωνίου: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους ή με το κλαμπ. Με υποστηρίζουν. Δεν είμαι προδότης και δεν έχω προδώσει τον Πανιώνιο. Νομίζω πως κάποιοι ήθελαν να διαταραχθούν οι σχέσεις μου με τον κόσμο και την ομάδα και για αυτό τα έγραψαν. Ομως δεν τα κατάφεραν και δεν συνέβη κάτι τέτοιο»

Για το τι σημαίνουν οι καρδιές: «Είναι για το πρωτάθλημα της Σεπαχάν και για τον στρατό. Δεν είχαν καμία σχέση για την ΑΕΚ και τον Μασούντ. Ημουν έκπληκτος που είπαν πως ο Χατζισαφί το έγραψε και το έσβησε μετά. Αν δείτε τα ποσταρίσματα που κάνω είναι πάντα με μπλε και κόκκινες καρδιές, λόγω των χρωμάτων που έχει ο Πανιώνιος».

Για τον Πανιώνιο: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο. Και από όλους τους συμπαίκτες μου. Σε μερικά ματς σταθήκαμε άτυχοι».

Για το ενδιαφέρον που ακούγεται ότι υπάρχει από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Συγκαταλέγονται στις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Εχω συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με τον Πανιώνιο και θα δούμε τι μπορεί να συμβεί. Πάντα όμως σε συνεργασία με τον Πανιώνιο. Αν υπάρξει κάποια πρόταση και γίνει αποδεκτή, ίσως έχουμε εξελίξεις».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement