
Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV, τονίζοντας ότι αυτή η ομάδα ξαναγράφει την δική της ιστορία και πρόσθεσε ένα σχόλιο για τον εαυτό του, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος γι’ αυτά που ζει, έχοντας περάσει αρκετά δύσκολα τον περασμένο καιρό πριν έρθει στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τσιντώτα:
«Ξαναγράφουμε ιστορία. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και περήφανοι γι’ αυτό. Δεν γίνεται να μην αφιερώσουμε αυτή την πρόκριση στον Μάνταλο και τον Γιόχανσον. Εννοείται και στον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα και ήταν δίπλα μας.
Αυτά έρχονται σίγουρα εκεί που δε το περιμένεις. Πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Είμαι χαρούμενος. Δεν το έβαλα κάτω όσο καιρό ήμουν εκτός γηπέδων. Είχα την οικογένειά μου και τους φίλους μου και είμαι χαρούμενος. Δεν το έβαλα κάτω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτά που ζω».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement