20.1
08:03

Μαρούσι – Γλυφάδα, ένα τσιγάρο δρόμος (vids)

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Μαρούσι – Γλυφάδα, ένα τσιγάρο δρόμος (vids)

Κι όμως αυτά μόνο στην ΑΕΚ γίνονται! Μόνο στην Ένωση αυτός ο μαγικός κόσμος μεταφέρεται από γήπεδο στηρίζοντας την αγαπημένη του ομάδα, ακόμα κι αν καλά καλά δεν συμβαδίζουν οι ώρες στα μεταξύ παιχνίδια.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Είναι πραγματικά απίστευτο να φεύγεις από το ΟΑΚΑ λίγο πριν τελειώσει το ένα πάρτι για να βρεθείς το πολύ σε 20 λεπτά στην Γλυφάδα για να ξεκινήσεις ένα άλλο… Αυτό μόνο ΑΕΚτζήδες μπορούν να το καταφέρουν και το απέδειξαν χτες με την μεταφορά τους από το Μαρούσι και την ποδοσφαιρική ΑΕΚ για την Γλυφάδα και την ΑΕΚ της Καρδιάς.

Κάτι παραπάνω από 25 χιλιόμετρα διέσχισαν οι ταλιμπάν της Ένωσης για να σταθούν δίπλα στην αντρική ομάδα βόλεϊ της Ένωσης η οποία τους το ανταπόδωσε επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 3-1 στα σετ.

Τα λόγια όμως είναι περιττά. Ας απολαύσουμε μέσα από την κάμερα του AEK1924.gr4 μαγικά βίντεο από το πάρτι των οπαδών της Ένωσης στην Γλυφάδα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το AEK1924.gr στο twitter, κάντε like στο facebook και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για όλα τα νέα της ΑΕΚ.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement