Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών.
Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και υπογράμμισε πως δεν έχει αλλάξει κάτι απλά προστέθηκαν ακόμα τρεις βαθμοί που φέρνουν την ΑΕΚ πιο κόντα στην επόμενη κατηγορία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του :
«Για το παιχνίδι νομίζω ότι σήμερα από την αρχή πήραμε τον έλεγχο. Σε πολύ μεγάλη διάρκεια ήμασταν αρκετά καλοί. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Μας έλειψε η τελική πάσα και η τελική σκέψη. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες, με αυτά που έδειξαν σήμερα και ελπίζω να έμεινε και ο κόσμος που ήρθε και σήμερα μαζικά στο γήπεδο. Αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω, γιατί δίνουν ώθηση στην ομάδα και έμπρακτα τη στήριξή τους στην προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Για μένα πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι και θα πω αυτό που λέω πάντα: πήραμε ακόμα τρεις βαθμούς που μας βοηθούμε για να φύγουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα απ’ αυτή την κατηγορία».
Για Μπρέσεβιτς:
«Προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Θεωρήσαμε σωστό να μη ρισκάρουμε τη συμμετοχή του. Από αύριο θα μπορούμε να δούμε και να πούμε περισσότερα».
Για το αν η σημερινή εμφάνιση ήταν από τις καλύτερες φετινές της ΑΕΚ;
«Θεωρώ ότι πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Νομίζω στο επόμενο ματς θα είναι η καλύτερη. Επειδή αλλάξαμε κάποια πράγματα στον τρόπο που παίζουμε, βοήθησε να είμαστε πιο επιθετικοί και δημιουργικοί. Θέλουμε να ανεβάσουμε το ρυθμό μας κι άλλο, να παίζουμε με περισσότερους αυτοματισμούς. Τα παιδιά αρχίζουν και λύνονται και πιστεύω ότι στα επόμενα ματς θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι. Μετράει πολύ η διάθεση που έχουν».
Για όσους παίκτες δεν έχουν πάρει ευκαιρίες και πότε θα πάρουν;
«Το έχω πει από την αρχή. Θα δωθούν ευκαιρίες σε όλους. Το πότε θα γίνει δεν μπορώ να το πω. Με ενδιαφέρει να παίζει καλά η ομάδα και να κερδίζει. Σίγουρα κάποια παιδιά δεν έχουν πάρει το χρόνο που θα έπρεπε, αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν, νομίζω θα τους δούμε όλους».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement