21.11
08:56

Αμυντική τριάδα από «μπετό»

Κώστας Κοσικίδης
Αμυντική τριάδα από «μπετό»

Η αμυντική τριάδα της Ένωσης σε ακόμα ένα ματς τα πήγε περίφημα με κορυφαίο και συντονιστή αυτής της προσπάθειας τον Όγκνιεν Βράνιες.

Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής αγώνας που να έχει επιλέξει ο Μανόλο Χιμένεθ το σύστημα 3-5-2 για να παρατάξει την ομάδα και η αμυντική τριάδα πίσω να «παραπατάει» και να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Μέχρι στιγμής όποτε η ομάδα έχει κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με το συγκεκριμένο σύστημα δείχνει αμυντικά τουλάχιστον πόσο τις ταιριάζει, αφού η εκάστοτε αμυντική τριάδα παίρνει αρκετές φορές «άριστα».

Έτσι και στο προχθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μπορεί να έχουν υπάρξει και καλύτερα παιχνίδια απ’ την συγκεκριμένη τριάδα, αλλά σίγουρα κυμάνθηκαν έστω κι έτσι σε υψηλά στάνταρ, με κορυφαίο και συντονιστή αυτής της προσπάθειας τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος αμυντικός για ακόμα ένα ματς έδειξε αρκετές φορές την κλάση του στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας πολύτιμη βοήθεια στην Ένωση στα ανασταλτικά της καθήκοντα, ενώ ήταν και αυτός που «κουμάνταρε» τους Λαμπρόπουλο και Μπακάκη, όπως και τους Γκάλο και Λόπες.

Κάπως έτσι ο Βράνιες ήταν απ’ τους κορυφαίους της ΑΕΚ προχθές ενώ, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Βόσνιος αμυντικός ήταν απ’ τους πιο ήρεμους παίκτες της Ένωσης, παρότι το ματς στα τελευταία 20 λεπτά μετατράπηκε σε «ροντέο».

Ο ίδιος δεν είχε καμία εμπλοκή στις προκλήσεις και στις «κοκορομαχίες» μένοντας μακριά απ’ αυτά και συμμετείχε μόνο για να χωρίσει, παρότι όμως κι’ έτσι έγινε στόχος για τους φίλους του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να το αντιμετωπίζει με …χαμόγελο.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement