
Φιλικό αγώνα, κεκλεισμένων των θυρώ για το απόγευμα της Πέμπτης (18.30) έχει προγραμματίσει στα Σπάτα η ΑΕΚ, με τη σερβική ομάδα Α’ Κατηγορίας Τσουκαρίτσκι. Για τον αγώνα αυτόν, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους τους Τσιγκρίνσκι και Κονέ, οι οποίοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και στη συνέχεια θα τεθούν στη διάθεση του προπονητής τους για τις επίσημες υποχρεώσεις του Δικεφάλου.
Φιλικό αγώνα πριν το τριήμερο ρεπό που θα παραχωρήσει ο Μανόλο Χιμένεθ, θα δώσει η ΑΕΚ, το απόγευμα της Πέμπτης στα Σπάτα, κεκλεισμένων των θυρών, κόντρα στην Τσουκαρίτσκι.
Για τον αγώνα αυτόν, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Σιμόες, Μπάμπης, Ροντρίγκες, Κονέ, Βλαχομήτρος, Αραούχο, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αντωνίου.
Όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, τη θεραπεία του συνέχισε ο Ούρος Τσόσιτς και έκανε και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ενώ το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.
Από τις προπονήσεις αυτών των ημερών λείπουν οκτώ διεθνείς ποδοσφαιριστές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement