Εμφανώς στεναχωρημένος για την αποβολή του, ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να απολογηθεί στην σημερινή προπόνηση στους παίκτες του και να τους ζητήσει συγνώμη.
Ο Ισπανός τεχνικός στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, βλέποντας το παιχνίδι στα όρια του αντιαθλητικού απ’ τους παίκτες των Θεσσαλονικιών, δεν σταμάτησε να κάνει τα έντονα παράπονα του στον διαιτητή, Αρετόπουλο. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του, που τον στεναχώρησε έντονα και θέλησε να απολογηθεί γι’ αυτό στους ίδιους τους παίκτες του.
Συγκεκριμένα τους είπε: «Θέλω να σας ζητήσω συγνώμη γι’ αυτό που έγινε στο τέλος και οδήγησε στην αποβολή μου. Ήταν λόγω της πολύ μεγάλης έντασης που είχε αυτό το ματς από την αρχή και βέβαια εκνευρίστηκα κι εγώ από το πολύ σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων… Ξέρετε πως ζω τα παιχνίδια με μεγάλη ένταση και πολλές φορές στόχος μου είναι να περάσω και σε σας περισσότερο πάθος κι αποφασιστικότητα. Απλά χθες με επηρέασε πολύ αυτό που έβλεπα από τους αντιπάλους στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκα πιο έντονα» είπε χαρακτηριστικά.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement