Ο γκαρντ της Βασίλισσας μίλησε για τη μεγάλη νίκη – πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και στη βοήθεια του κόσμου που στήριξε την ομάδα στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Sport24 Radio:
Αρχικά, τόνισε: «Είναι μία μεγάλη νίκη (σ. σ. κόντρα στον Παναθηναϊκό) και αισθανόμαστε πολύ καλά. Δε θέλαμε να χάσουμε το παιχνίδι και τώρα είμαστε στον τελικό. Παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό και σε τέτοια ματς πρέπει να είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα. Αυτό το ξέραμε όλοι. Η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που μας έδωσε τη νίκη, αφού βελτιωνόμαστε συνεχώς. Είναι ακόμα Νοέμβρης».
Επί προσωπικού, ανέφερε: «Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Αν χάνουμε το παίρνω προσωπικά, δηλαδή ότι δεν έκανα σωστά τη δουλειά μου. Όταν κάνω το καλύτερο που μπορώ, τότε αυξάνω τις πιθανότητες να νικήσει η ομάδα μου. Το θετικό είναι ότι είχαμε τη στήριξη του κόσμου μας».
Για την πρωτόγνωρη για εκείνον ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, σχολίασε: «Ένιωσα την ώθηση από την παρουσία τους. Στα προηγούμενα ματς ήταν απογοητευτικό που δεν είχαμε κόσμο. Ωστόσο, κι εμείς πρέπει να τους δώσουμε κάτι. Δε γίνεται να παίζουμε χάλια και να περιμένουμε να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Όσο καλύτερα παίζουμε, τόσο περισσότερος κόσμος θα είναι στα παιχνίδια μας”.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement