
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι έντεκα που επέλεξε ο Τάκης Λεμονής στο βασικό σχήμα των “ερυθρολεύκων”.
Την Μπαρτσελόνα των Ερνέστο Βαλβέρδε και Λιονέλ Μέσι υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο κατάμεστο (sold out) “Γ. Καραϊσκάκης”, για την 4η αγωνιστική του Group D στο Champions League.
Ο Τάκης Λεμονής επέλεξε τους Προτό – Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς, Κούτρης – Ρομαό, Ταχτσίδης – Οφόε, Ομάρ, Καρσελά – Φορτούνης στο βασικό σχήμα των “ερυθρολεύκων στο ξεκίνημα της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης.
Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνων του Έλληνα τεχνικού έχουν μείνει οι τραυματίες Εμενίκε (στην τελευταία προπόνηση προδόθηκε από το γόνατο του) και Σεμπά, ο ανέτοιμος Μπεν και ο Ζντιέλαρ για λόγους τακτικής. Μαρτίνς, Ανσαριφάρντ, Μίλιτς και Σισέ είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement