
Στην εκδήλωση για την υπογειοποίηση βρέθηκε το AEK1924 και σας μετέφερε μέσω φωτογραφιών και βίντεο την εκδήλωση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΡΟΗ:
Στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ήδη, ο project manager του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, η Ανθή Παπακώστα, ο Ανδρέας Δημάτος, ο Γιώργος Νικολάου, ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αράπογλου, Θανάσης Κυράτσους, Απόστολος Κόντος, Νίκος Παπανικολάου.
Βέβαια, δεν λείπει ούτε ο απλός κόσμος δημότης Νέας Φιλαδέλφειας απ’ την εκδήλωση.
Κατάμεστη η αίθουσα στο Πνευματικό κέντρο περιμένοντας να αρχίσει η εκδήλωση.
Στο βήμα για την ομιλία, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο project manager Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο κορυφαίος συγκοινωνιολόγος, Κωνσταντίνος Ζέκος.
Ο Ανδρέας Δημάτος ξεκινάει την εισήγηση της εκδήλωσης.
Απών ο δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος έριξε τα πυρά του.
Ο Κωνταντίνος Ζέκος έχει ξεκινήσει την ομιλία του και αναφέρεται και για την προσέλευση του κόσμου απ’ τον σταθμό του Περισσού, “θα αναβαθμιστεί η ζωή του πολίτη” λέει μεταξύ άλλων.
Δείτε φωτογραφίες:





ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement