
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ υπέγραψαν χθες (27/10) τον εσωτερικό κανονισμό, ο οποίος πέραν των άλλων περιλάμβανε και τα πριμ της κατάκτησης των στόχων της σεζόν.
Ο εσωτερικός κανονισμός της Ένωσης υπογράφηκε χθες από τους παίκτες της, με τους Κιτρινόμαυρους πλέον να έχουν… επίσημα πλέον, υποχρεώσεις, δικαιώματα αλλά και τους κανονισμούς της ομάδας.
Μέσα σε αυτόν υπήρχαν και τα πριμ σε περίπτωση κατάκτησης πρωταθλήματος ή Κυπέλλου. Σύμφωνα με τη Livesport, σε περίπτωση που η ΑΕΚ πάρει το πρωτάθλημα θα μοιραστεί το ποσό του 1 εκατ. ευρώ, ενώ αν σηκώσει το Κύπελλο, οι Κιτρινόμαυροι θα πάρουν 500.000 ευρώ.
Πέραν των παραπάνω, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποδείξει ότι δεν είναι… τσιγκούνης σε τέτοια θέματα, αφού πάντα στις μεγάλες νίκες έχει ανακοινώσει έξτρα πριμ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement