10.1
10:05

Ανανέωσε με τη Μινέιρο ο Ροναλντίνιο

AEK1924.gr team
Ανανέωσε με τη Μινέιρο ο Ροναλντίνιο
Advertisement

Διαψεύδοντας τους πάντες, και κυρίως τους Τούρκους δημοσιογράφους που έκαναν λόγο για σίγουρη συμφωνία με την Μπεσίκτας, ο Ροναλντίνιο ανανέωσε την Πέμπτη το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Η πρόταση από τους Τούρκους υπήρχε πράγματι μόνο που δεν συγκίνησε τελικά τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ ο οποίος εν τέλει προτίμησε να παραμείνει στην πατρίδα του και να μην επιστρέψει στην Ευρώπη.

Αλλωστε με τη Μινεϊρο ο Ροναλντίνιο έκανε πολύ καλά παιχνίδια τη σεζόν που πέρασε και κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην αμερικανική ήπειρο.

Επίσης, ο παίκτης πίστεψε ότι παραμένοντας στην πατρίδα του θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να πείσει τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι να τον συμπεριλάβει στους εκλεκτούς του για το Μουντιάλ του 2014 που είναι και ο μεγάλος του στόχος.

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->