Ο Αμερικανός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι και χθες, στην πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και… απαντά σε όσους τον αμφισβήτησαν.
Ο Κέλσεϊ Μπάρλοου ήταν από τους πρώτους παίκτες που απέκτησε η ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, όταν καλά καλά μάλιστα δεν είχε ολοκληρωθεί η περσινή αγωνιστική περίοδος. Ο Μπάρλοου ήταν κορυφαίος παίκτες στα Τρίκαλα και η Ένωση με γρήγορες κινήσεις τον «έδεσε» για τη νέα σεζόν.
Σε συζήτηση που είχαμε μαζί του στην πρώτη media day που είχε παραχωρήσει η ΚΑΕ, ο Μπάρλοου είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχθεί πολλά μηνύματα από τους Ενωσίτες, με μερικούς από αυτούς να παραθέτουν την αρνητική στάση τους για τη μεταγραφή του στη Βασίλισσα.
Τότε, ο Αμερικανός μας είχε πει ότι ήρθε εδώ και είναι αποφασισμένος να αποδείξει πρώτα στον εαυτό του και ύστερα στον κόσμο, ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ. Και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει εξαιρετικά.
Ο Μπάρλοου βρίσκεται σε φόρμα, από τα φιλικά κιόλας έδειξε διάθεση να μην βγαίνει από το παρκέ και στο ματς κόντρα στο Ρέθυμνο ήταν ο κορυφαίος! Αγωνίστηκε κάτι παραπάνω από 33 λεπτά, πέτυχε 16 πόντους, 4 ασίστ και 4 ριμπάουντ και είχε απόλυτη ισορροπία στην εικόνα του, σε άμυνα και επίθεση.
Μάλιστα, ήταν ο παίκτης που… έσπρωξε την ομάδα, όταν εκείνη «κόλλησε» στο δεύτερο δεκάλεπτοι, ενώ πρόσφερε και θέαμα, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να μένει απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement