
Η Κ17 της ΑΕΚ αναμετρήθηκε στο Γαλάτσι απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 Super League, με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν με 4-2.
Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ νίκησε με 4-2 την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης στον εντός έδρας αγώνα για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2017-18, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου.
Το σκορ για την ΑΕΚ άνοιξε ο Τσάνης στο 17’ και στο 24’ ο Σταματής έκανε το 2-0. Στο 32΄ο Απόλλωνας μείωσε με τον Σερβέ, ενώ στο 44΄ο Αυγέρης έκανε το 3-1. Στο 71΄ο Σταματής κέρδισε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε για το 4-1, ενώ στο 87΄και πάλι από το σημείου του πέναλτι ο Φαρκόνας μείωσε για τον Απόλλωνα διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.
ΑΕΚ: Καλούδης (83’ Θεοχάρης), Πλουμάτος, Καραβίδας, Κανελλάκης, Μαντζουρανάκης, Αυγέρης (80’ Δημητρίου), Οικονομικός, Πετούσης, Μπιλικαϊδης (57’ Τσερικλός), Τσάνης (75’ Κοπιτσής), Σταματής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement