22.9
11:00

Το τελευταίο τουρνουά για τη Βασίλισσα

Πένυ Μακρή
Το τελευταίο τουρνουά για τη Βασίλισσα

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Κύπρο και έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της. Στις 18:30 με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ένα δυνατό τριήμερο ξεκινά από σήμερα για τη Βασίλισσα, η οποία ταξίδεψε στην Κύπρο και θα συμμετέχει στο τουρνουά «Ζιβανάρειο Basketball Cup».

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει το απόγευμα, στις 18:30 την ΑΕΚ Λάρνακας στη Λευκωσία, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα παίξει κόντρα σε Ρέθυμνο και ΑΠΟΕΛ.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είδε τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή, να πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση, ενώ αντίθετα, έχει στη διάθεση του τον Μπάντζα Σι, ο οποίος αναμένεται να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Δικεφάλου, σήμερα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου
18:30 ΑΕΚ –ΑΕΚ Λάρνακας
21:00 ΑΠΟΕΛ – Ρέθυμνο Cretan Kings

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου
17:00 ΑΕΚ – Ρέθυμνο Cretan Kings
19:30 ΑΠΟΕΛ –ΑΕΚ Λάρνακας

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου
14:00 Ρέθυμνο Cretan Kings –ΑΕΚ Λάρνακας
16:30 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->