Η Βασίλισσα δεν είναι… προτεραιότητα του κόσμου και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα των εισιτηρίων σε κάθε αγώνα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε την εξήγηση χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια και κατηγορώντας Ολυμπιακό και ΠΑΟ για την απόφαση τους να φερθούν εγωιστικά, χωρίς να τους ενδιαφέρει η «άνθιση» του ελληνικού μπάσκετ.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ μιλώντας στην Ώρα, δεν έμεινε μονο στα μπασκετικά δρώμενα, παρά έβαλε στην εξίσωση και την «παράγκα» του ποδοσφαίρου, η οποία επηρέασε απόλυτα την Ένωση και τους οπαδούς της.
Παράλληλα, μίλησε για τις μεταγραφικής κινήσεις της φετινής σεζόν και τον στόχο του Δικεφάλου, ο οποίος μπορεί να «χτυπήσει» το δίπολο.
«Τα πάντα στην ΑΕΚ, χτίζονται από το μηδέν, πρέπει να το χτίσουμε από την αρχή. Η 15ετία, 20ετία μακριά από τίτλους σε συνδυασμό με την ανομβρία τίτλων και στο ποδόσφαιρο, μας στέρησε και οπαδούς. Μειώθηκε η οπαδική μας βάση. Αυτό συνέβη λόγω της παραχάραξης της ιστορίας από το ποδόσφαιρο. Αυτή είχε ως αντίκτυπο, το να χάσουμε νέους οπαδούς συνολικά, άρα και στο μπάσκετ. Μιλάω φυσικά για αυτό που ξεκίνησε το ’96 με την “παράγκα νούμερο 1”. Αυτή η “παράγκα” άλλαξε όλο το στάτους. Και δεν μιλάω μόνο για τους τίτλους που πήρε ο Ολυμπιακός και τις συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν και οι σοβαρότατες παράπλευρες απώλειες, σε εμπορικά, αλλά και σε δημιουργία νέων οπαδών. Στο πρώτο μισό της δεκαετίας το ’90, η ΑΕΚ είχε ένα μπάτζετ, που αν το κάνεις σε ευρώ, ήταν 5,5 εκατομμύρια ευρώ, ο ΠΑΟ είχε 5 και ο Ολυμπιακός 6. Όλες οι ομάδες πάνω κάτω, έβραζαν στο ίδιο καζάνι. Όποιος έκανε 2-3 καλές μεταγραφές κι έφτιαχνε καλή ομάδα, έπαιρνε το πρωτάθλημα. Ξαφνικά, με την είσοδο του παράγοντα του Τσάμπιονς Λιγκ, βλέπει ο ένας ότι με τη συμμετοχή στον όμιλο, παίρνεις 25 εκατομμύρια. Στήθηκε μια ολόκληρη “παράγκα” πίσω από αυτό και άνοιξε τρομερά η ψαλίδα. Έτσι, ξέφυγε ο Ολυμπιακός. Γιατί από τα 6 εκατομμύρια μπάτζετ, βρέθηκε να μπορεί ξαφνικά να έχει 25 εκατομμύρια. Σε 4 χρόνια, 100 εκατομμύρια, αντίο. Αποτέλεσμα; Χρεωκοπία της ΑΕΚ και άρθρο 44, χρεωκοπία του ΠΑΟΚ και άρθρο 44, χρεωκοπία του Άρη και άρθρο 44, κι από εκεί και πέρα, όλο και χειρότερα, κλεμμένα πρωταθλήματα από την ΑΕΚ και ξανά χρεωκοπία. Χρεωκοπία επί της ουσίας και του ΠΑΟ μετά την Ριζούπολη. Αυτό είναι ο ορισμός της παραχάραξης της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτοί οι τίτλοι του Ολυμπιακού είναι ψεύτικοι γιατί δημιουργήθηκαν μέσω αυτής της κατάστασης και της διάλυσης όλων των υπολοίπων. Και δυστυχώς, είχε συνέπεια και στη μείωση της οπαδικής μας βάσης. Και στο μπάσκετ, μάλιστα, δεν είχαμε και ποτέ, μια μεγάλη βάση. Από εκεί ξεκίνησε το… έγκλημα».
-Είχαμε την εντύπωση στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, ότι δεν θα γίνουν εντυπωσιακές κινήσεις, αλλά είδαμε προς το τέλος του καλοκαιριού, πάλι να φορτσάρεις στις μεταγραφές. Ποια είναι η αίσθησή σου για την ομάδα της νέας σεζόν;
«Η ομάδα που θα έχουμε φέτος θα είναι πιο ισορροπημένη σε θέσεις και θα είναι καλύτερη. Σε κάθε θέση, έχουμε δύο πολύ καλούς παίκτες και υπάρχει μια μίξη ταλέντου και εμπειρίας και σίγουρα θα είναι πιο αθλητική. Παράλληλα, συνεχίζουμε το πρόγραμμα των επενδύσεων σε νέα παιδιά. Ήδη έχουμε 11-12 νέα παιδιά από τις μικρές Εθνικές ομάδες, που σε παίδες, νέους και έφηβους είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα. Εγώ από την αρχή, έτσι όπως το σκέφτηκα, κινήθηκα σε τρεις άξονες. Ο πρώτος στόχος ήταν να επενδύσουμε και να χτίσουμε στην ιστορία της ΑΕΚ, ώστε να μάθουν οι νεότεροι ποια είναι η ΑΕΚ. Αυτό ξεκίνησε με τη βράβευση της ομάδας που πήγε στο πρώτο final 4 το 1965, συνεχίστηκε με την απόσυρση της φανέλας του Αμερικάνου, του Τρόντζου και φτάσαμε στο αποκορύφωμα να φτιάξουμε ταινία για την ΑΕΚ του ’68. Νομίζω ότι στο κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ, φτάσαμε στο μέγιστο. Ο δεύτερος πυλώνας είναι το μέλλον, δηλαδή οι νέοι και νομίζω ότι πάμε πολύ επιθετικά. Και ο τρίτος πυλώνας είναι το γήπεδο, που θα τα πούμε αναλυτικά στη συνέχεια. Συνέπεια όλων αυτών, είναι αυτό που ονειρεύομαι, να προκύψει δηλαδή η ομάδα που θα παίρνει τα πρωταθλήματα σερί. Αλλά πρέπει πρώτα να γίνουν αυτά και με τη σωστή σειρά. Αλλιώς, θα έχεις το φαινόμενο του κομήτη. Αυτό ήταν και το πρόβλημα στην ΑΕΚ. Πήρε πρωτάθλημα το 1970 και έπρεπε να περάσουν 32 χρόνια για να πάρει το επόμενο. Τεράστιο κενό. Μετά το 2002, πήγε 2η και μετά 8η και ακόμα χειρότερα. Αυτό έχει ήδη αρχίσει να στρώνει. Βγήκαμε την πρώτη χρονιά 5οι, τη δεύτερη χρονιά 4οι και την τρίτη χρονιά 3οι, κι εννοώ στην regular season. Κάνουμε δηλαδή αργά, αλλά σταθερά βήματα προς τα πάνω, που δεν το έκανε ποτέ η ΑΕΚ στην ιστορία της. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κατοχυρώνεις ένα βήμα και να πηγαίνεις για το επόμενο».
-Ήδη έχεις καταφέρει να εδραιώσεις την ΑΕΚ ως την 3η μπασκετική δύναμη της χώρας, από εκεί που ήταν εξαφανισμένη από τον μπασκετικό χάρτη. Εκτιμώ ότι ο ίδιος πρώτος από όλους, θες το κάτι παραπάνω. Πόσο εφικτό είναι αυτό, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το μπάσκετ ευρωπαϊκά και αναφέρομαι στα εγγυημένα συμβόλαια της Ευρωλίγκα και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ έχει μπροστά της, δύο πολύ καλές ομάδες, όπως είναι ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ.
«Ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ, στα χρόνια που δεν υπήρχε η ΑΕΚ, κατέκτησαν εννέα Ευρωλίγκες. Αυτό τα λέει όλα. Αυτό το μοντέλο με την Ευρωλίγκα, όπου έχουμε 11 ομάδες με εγγυημένα έσοδα για 10 χρόνια, καταστρέφει το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι ένα μοντέλο που βοηθάει μόνο αυτούς τους 11 και διαλύει όλους τους άλλους. Από αυτούς τους 11, οι τέσσερις πάνε στο φάιναλ φορ, μην σας πω ότι είναι και οι οχτώ στην οχτάδα. Και ψάχνουν άλλους πέντε για να συμπληρώσουν 16άδα. Οι οποίοι πέντε, πάνε για μια χρονιά. Δηλαδή, αν κατακτήσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα δεν θα πάει στην Ευρωλίγκα. Αν τερματίσει 1η και ο ΠΑΟΚ 2ος, δεν θα πάνε αυτοί οι δύο στην Ευρωλίγκα, αλλά ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ! Η διαφορά μεταξύ ΟΣΦΠ και ΑΕΚ ας πούμε, είναι τα 5-6 εκατομμύρια ευρώ έσοδα που έχουν εγγυημένα κάθε χρόνο από την Ευρωλίγκα. Αυτή είναι και η διαφορά μας στο μπάτζετ. Όπως και με τον ΠΑΟ. Και σου λέει η Ευρωλίγκα, έτσι θα είναι ότι και να συμβεί για τα επόμενα δέκα χρόνια! Είναι πολύ σημαντικό στις επενδύσεις και σε όλες τις δουλειές, να έχεις σταθερότητα και προβλεψιμότητα εσόδων για 10 χρόνια. Γιατί όταν ξέρεις ότι βρέξει-χιονίσει, θα παίρνω αυτά τα λεφτά για 10 χρόνια, χτίζεις ανάλογα. Κάνεις έναν προϋπολογισμό. Τι προϋπολογισμό να κάνουμε εμείς και όλοι οι υπόλοιποι πλην των 11; Μα, αυτός είναι ο ορισμός του αθέμιτου ανταγωνισμού. Δηλαδή, στο ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, έτσι όπως το έπαιρνε τέλος πάντων, για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο μπάσκετ δεν χρειάζεται καν αυτό! Και 8ος να τερματίσει μια φορά, θα πάρει τα 6 εκατομμύρια και θα είναι πολύ ανταγωνιστικός την επόμενη χρονιά. Αυτός ο αθέμιτος ανταγωνισμός θα οδηγήσει μοιραία το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε διάλυση. Είναι μονόδρομος να αλλάξει αυτό. Υπάρχει πετυχημένο μοντέλο στο ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται να ανακαλύψει κανείς τον τροχό! Δύο διοργανώσεις, σύνδεση των δύο διοργανώσεων και να προέρχονται όλες οι θέσεις μέσα από τα τοπικά πρωταθλήματα. Αλλιώς, μπασκετική Λέστερ δεν θα υπάρξει ποτέ. Η Λέστερ πήρε το πρωτάθλημα Αγγλίας κι έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το Ρέθυμνο, αν πάρει το πρωτάθλημα, δεν θα παίξει Ευρωλίγκα. Και θεωρώ ότι έχουν αντικειμενικά, τεράστια ευθύνη αυτές οι 11 ομάδες, που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους. Όλοι κατηγορούμε τον Μπερτομέου, αλλά αυτός είναι ένας διευθυντής, ένας υπάλληλος επί της ουσίας. Οι ομάδες αυτές οι 11 που είναι οι μέτοχοι, έχουν μεγάλη ευθύνη για το που θα πάει το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Κοιτάξτε πόσες ομάδες διαλύθηκαν, πόσες ομάδες χρεοκόπησαν. Βρέθηκαν συγκυριακά στην καλή θέση αυτές οι 11 ομάδες που όντως είναι οι κορυφαίες της δεκαετίας, αλλά αν δούμε και την ιστορία, που ήταν η Σίμενταλ, που ήταν η Βαρέζε, που ήταν η Σκαβολίνι, η Καντού, η Γιουγκοπλάστικα. Που ήταν η ΑΕΚ; Και με ποια λογική η Ελλάδα έχει δύο θέσεις και όχι τρεις; Δύο θέσεις εδώ στην Ελλάδα είναι κλειδωμένες και δεν υπάρχει ελπίδα για κανέναν άλλον. Στη Γερμανία, για παράδειγμα, υπάρχει μια θέση για τον πρωταθλητή Γερμανίας, όποιος κι αν θα είναι αυτός».
«Φέτος, ναι, μπορούμε να σπάσουμε το δίπολο»
-Μιλώντας για τους 11, εκφράζεις απογοήτευση και για τη στάση Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού…
«Ε, βέβαια. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την πάρτη μας και πώς θα δούμε τις δικές μας επιχειρήσεις μέσα από τον κόσμο του μπάσκετ. Πρέπει να σκεφτόμαστε το μπάσκετ γενικότερα. Η αξία του ελληνικού πρωταθλήματος έχει πέσει πάρα πολύ. Πρέπει να δοθεί μια λύση γιατί αντικειμενικά το ευρωπαϊκό μπάσκετ πάει στον γκρεμό. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι μπασκετικές αγορές έχουν κάνει ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια από 300% έως 800%, Ινδία, Κίνα, Φιλιππίνες. Ακόμα και το NBA που είναι σταθερά και μόνιμα στην κορυφή, έχει ανάπτυξη 180%. Η μόνη αγορά που έχει μείνει στάσιμη είναι η ευρωπαϊκή στο μπάσκετ, απόρροια αυτής της κατάστασης».
-Αυτό το «πρέπει να αλλάξει» όμως, πως μπορεί να γίνει πρακτικά;
«Νομίζω ότι πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι, Ευρωλίγκα και ΦΙΜΠΑ, να συμφωνήσουν σε δύο διοργανώσεις, αναλόγως τι θα συμφωνήσουν, να συμμετέχουν πρωταθλητές, δευτεραθλητές, τριταθλητές από κάθε χώρα και να υπάρχει μια ακόμα διοργάνωση, η οποία θα συνδέεται με την πρώτη, τύπου Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Εμείς έχουμε μιλήσεις με πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές και ιστορικές ομάδες, που έχουν τον ίδιο προβληματισμό με εμάς. Θα διαλυθεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ.
-Η δική σου σκέψη από το ξεκίνημα, ποια ήταν για την ΑΕΚ για τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις;
«Εμείς, η επιλογή που κάναμε πέρυσι, αφορούσε σε αυτό που συζητάμε τώρα. Να χτίσουμε μια διοργάνωση, που οι ομάδες θα βγαίνουν αξιοκρατικά, από τις θέσεις που έχουν πάρει στα εθνικά πρωταθλήματα. Η Ευρωλίγκα, εμπορικά έχει αποτύχει. Όταν χρειάζεται να δώσεις εγγυημένα συμβόλαια για δέκα χρόνια σε έντεκα ομάδες για να μπορέσεις να βρεις σπόνσορα, τότε είναι ο ορισμός της εμπορικής αποτυχίας. Δηλαδή αναγκάζεσαι να κλειδώσεις αυτά τα συμβόλαια για μια δεκαετία για να βρεις χορηγό. Δηλαδή, αν το έκανες με αγωνιστικά κριτήρια, ενδεχομένως δεν θα έβρισκες σπόνσορα. Εμείς παίζαμε στο Eurocup και δεν υπήρχε κεντρική διαχείριση για τα τηλεοπτικά συμβόλαια και μας είπανε ότι είμαστε ελεύθεροι να διαπραγματευτούμε με όποιον θέλουμε. Όταν δεν μπορείς να εξασφαλίσεις κεντρικό τηλεοπτικό συμβόλαιο για τις ομάδες που μετέχουν στο Eurocup, τότε μιλάμε πάλι για εμπορική αποτυχία. Ακόμα και τα πριμ που έδινε η Ευρωλίγκα, μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν 200.000 ευρώ. Κι αυτό δείχνει ότι χρειάστηκε να κλειδώσουνε μεγάλα brand names για να εξασφαλίσουν χορηγία. Αυτό δεν μπορεί να πάει μακριά. Δεν γίνεται στην Ευρώπη να στήσεις ένα ευρωπαϊκό NBA. Η Ευρώπη δεν είναι Αμερική. Στην Αμερική έχει πολύ ισχυρά κολεγιακά πρωταθλήματα. Στην Ευρώπη δεν μπορεί να γίνει αυτό. Και για να το πω απλά και λαϊκά, άμα πάω να πιω έναν καφέ το πρωί, δεν θα πειράξω τον Ολυμπιακό επειδή έχασε από την Μακάμπι! Τα ματς που συζητάμε και που έχουν ενδιαφέρον στην Ελλάδα είναι γνωστά και αφορούν στις κόντρες μεταξύ των μεγάλων ομάδων. Αυτά ανεβάζουν το σφυγμό των οπαδών. Άλλη η κουλτούρα στην Ευρώπη, άλλη στην Αμερική. Γι’ αυτό σας λέω ότι είναι στημένο λάθος. Και στο τέλος της ημέρας, ελάτε λίγο και στη δική μου θέση, αλλά και στους χρηματοδότες και των άλλων ομάδων. Πώς θα κάνουμε το οικονομικό μας πλάνο όταν δεν έχουμε προβλεψιμότητα εσόδων που έχουν αυτές οι 11 ομάδες για δέκα ολόκληρα χρόνια. Για πόσο να αντέξεις να χρηματοδοτείς μια βαριά ζημιογόνα κατάσταση; Ένα, δύο, τρία, πέντε χρόνια, ε κάποια στιγμή δεν θα πηγαίνει άλλο. Δείτε την Καρσίγιακα, την Παρτιζάν, ο Ερυθρός Αστέρας. Δεν είναι οικονομικά βιώσιμο το μοντέλο. Κι όταν κάτι δεν είναι οικονομικά βιώσιμο, είναι καταδικασμένο να πεθάνει. Είναι νομοτελειακό αυτό. Κι επαναλαμβάνω ότι έχουμε μεγάλη ευθύνη οι συγκεκριμένες ομάδες, που λειτουργούν σαν να μην τους ενδιαφέρει καθόλου αν σε πέντε χρόνια δεν θα υπάρχουν όλες οι υπόλοιπες. Γιατί αυτό είναι το πλάνο τους. Με τόσες αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα, να πάνε σε ένα υπερπρωτάθλημα και να υποβαθμίσουν εντελώς τα εθνικά πρωταθλήματα. Συν τα προβλήματα στα μεταγραφικά. Για να πάρουμε εμείς έναν παίκτη πρέπει να του πληρώσεις τα διπλάσια από μια ομάδα της Ευρωλίγκα. Πέρυσι, για παράδειγμα, ο παίκτης του ΟΣΦΠ είχε από εμάς πρόταση για 500.000 ευρώ και πήγε στον Ολυμπιακό με 380.000 ευρώ».
-Το Τσάμπιονς Λιγκ, τι εντυπώσεις σου έχει αφήσει από πέρυσι;
«Για να λέμε και του στραβού το δίκιο και η FIBA έχει κάνει λάθη στην κόντρα. Εκείνη ξεκίνησε το λάθος με τα εγγυημένα συμβόλαια, όταν προσπάθησε να προσεγγίσει οκτώ ομάδες. Η αποτυχία της σε αυτό, έφερε την αντίστοιχη κίνηση της Ευρωλίγκας, που ακολούθησε. Η FIBA το ξεκίνησε το λάθος. Πιστεύω όμως ότι το κατάλαβαν. Και τώρα οι άνθρωποι που τρέχουν το Champions league, που προέρχονται από το ποδόσφαιρο, έχουν την κουλτούρα και το ήδη λειτουργικό μοντέλο του ποδοσφαίρου και νομίζω το πάνε καλά. Η διοργάνωση για μένα πέρυσι, αν αναλογιστούμε ότι ήταν η πρώτη χρονιά, ήταν εξαιρετική. Και φέτος πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερη. Αυξάνει σιγά –σιγά και τα αντισταθμιστικά. Φέτος ο νικητής θα πάρει ένα εκατομμύριο ευρώ. Γίνονται προσπάθειες σοβαρές και στα τηλεοπτικά και στις κεντρικές χορηγίες. Και είναι και στη σωστή κατεύθυνση της συμμετοχής μέσα από τη βαθμολογία των πρωταθλημάτων. Αξιοκρατικά».
-Αναφέρθηκες πριν στην πορεία του ελληνικού πρωταθλήματος προς την υποβάθμιση. Ένα ελληνικό πρωτάθλημα που είναι ήδη πεσμένο, όταν ξέρεις από το καλοκαίρι ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα πάνε στον τελικό του πρωταθλήματος…
«Ελπίζω και πιστεύω ότι φέτος θα αλλάξει αυτό».
– Μας ανέλυσες το όραμα σου για την ΑΕΚ, αλλά και το μόνιμο και μεγάλο πρόβλημα που έχεις απέναντί σου. Παρόλο αυτά, αισιοδοξείς ακόμα και για φέτος, για να μπει η ΑΕΚ… σφήνα στους δύο πρώτους. Ολοκληρώνεις το κομμάτι της ιστορίας, το γήπεδο προχωράει και θα μας πεις σε λίγο αναλυτικά, πως μπορεί να γίνει και στο αγωνιστικό κομμάτι, η υπέρβαση;
«Αυτός είναι ο στόχος. Ότι σας ανέλυσα, έχει να κάνει με τα οικονομικά. Αλλά, αν ξεφύγουμε από αυτό, προφανώς και έχω στόχο να πάει η ΑΕΚ στον τελικό. Για να ξεχάσω και τα οικονομικά και τα πάντα! Γιατί, ναι μεν δεν οδηγεί στην Ευρωλίγκα, αλλά υπάρχει και η ιστορία, υπάρχει και το πρεστίζ, υπάρχουν τα συναισθήματα, η χαρά που θα πάρει ο κόσμος της ΑΕΚ. Οικονομικά, σας πληροφορώ ότι επιφέρει και ζημιά! Αλλά, υπάρχει και το συναίσθημα».
-Ποιοι παίκτες σε έκαναν να ξεσηκωθείς, να… φτιαχτείς, μέσα σε αυτά τα χρόνια; Και αναφέρομαι κυρίως στους ξένους που πέρασαν από την ομάδα…
«Σίγουρα ο Μενσά Μπονσού ήταν ένας παίκτης που σε σήκωνε από τη θέση σου, επειδή ήταν πολύ θεαματικός. Αλλά νομίζω η μηχανική που είχε στο σουτ ο Ίνγκλις, είναι κάτι που το βλέπεις σπάνια στα γήπεδα. Και ήταν μεγάλη χαρά και τιμή, που είχαμε αυτόν τον παίκτη… Κι επίσης και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Που μην ξεχνάμε ότι ήταν η πρώτη φορά που βγάλαμε πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα, μετά το 1970 και τον Γιώργο Αμερικάνο. Μας ανέβασε επίπεδο ο Λουκάς».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement