09.9
11:11

Πρώτο τεστ για την Βασίλισσα!

AEK1924.gr team
Πρώτο τεστ για την Βασίλισσα!

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλο δίνει το πρώτο της …τεστ απέναντι στην γερμανική Μέντι Μπαϊρόιτ (13:00), θέλοντας να δείξουν κάποια σημάδια απ’ αυτά που δουλεύουν στην προετοιμασία όλες αυτές τις μέρες.

Η Βασίλισσα ταξίδεψε στο Βέλγιο για να πάρει μέρος σε ένα τουρνουά που διοργανώνει η Σαρλερουά και σήμερα θα αντιμετωπίσει την γερμανική Μέντι Μπαϊρόιτ, ανοίγοντας την αυλαία της διοργάνωσης.

Το συγκεκριμένο ματς θα είναι ο πρώτος φιλικός αγώνας για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλο για την σεζόν 2017/2018, δίνοντας μια καλή ευκαιρία στον Έλληνα τεχνικό, να δει πράγματα και καταστάσεις απ’ την ομάδα του, που δουλεύει όλο αυτόν τον καιρό στην προετοιμασία.

Βέβαια, αυτό που θα δείξουν οι παίκτες της ΑΕΚ θα είναι ένα μικρό δείγμα, αφού η Βασίλισσα έχει ταξιδέψει με προβλήματα στο Βέλγιο, αφού της λείπει ο Χάρις που έχει ακόμα υποχρεώσεις με την ομάδα του στην Κίνα, αλλά και ο Γκριν που είναι τραυματίας και θα μείνει περίπου με 10 μέρες έξω.

Απ’ την άλλη κανονικά ταξίδεψε με την ομάδα ο νεοαποκτηθείς παίκτης της, Έρλι και θα κάνει κανονικά το ντεμπούτο του σήμερα.

Η ΑΕΚ όπως είπαμε και πριν δεν θα αντιμετωπίσει μόνο την Μέντι Μπαϊρόιτ στο τουρνουά, αφού αύριο (10/09) θα αγωνιστεί κόντρα σε μια εκ των Σαρλερουά ή Τσμόκι Μινσκ στις 20:00 η ώρα.

Πηγή φωτογραφίας: ΚΑΕ ΑΕΚ

Advertisement