08.9
09:22

Η απουσία και τα χαμόγελα!

Πένυ Μακρή
Η απουσία και τα χαμόγελα!

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να ξεκινήσουν τα φιλικά της προετοιμασίας και ήδη ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετρά… απουσίες, την ίδια στιγμή που ο Έρλι κατέφθασε και έστειλε αισιόδοξα μηνύματα.

Η ατυχία «χτύπησε» τον Μάικ Γκριν, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη χθεσινή προπόνηση, θα εξετασθεί εκ νέου σήμερα, ωστόσο δεν θα ταξιδέψει στο Βέλγιο και στο Σαρλερουά για το τουρνουά «BSCA Take-Off Trophy», που διοργανώνει η Proximus Spirou Σαρλερουά.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (09/09, 13:00) τη γερμανική Μπαϊρόιτ και την Κυριακή (10/09) στις 20:00 έναν εκ των Σαρλερουά ή Τσμόκι Μινσκ, ωστόσο από τον πάγκο της ομάδας θα λείπει και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος έγινε χθες για δεύτερη φορά μπαμπάς και θα μείνει στο πλευρό της οικογένειας του τις προσεχείς ημέρες.

Αντίθετα, στο αεροπλάνο για το Βέλγιο φαίνεται ότι θα είναι ο Κλιάντονι Έρλι. Ο 26χρονος φόργουορντ, ο οποίος έφτασε χθες στην Αθήνα, πέρασε από εξετάσεις, οι οποίες είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα, προπονήθηκε με την ομάδα και άφησε θετική εικόνα, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί ότι θα δώσει το «παρών» σε αυτό το πρώτο τουρνουά.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement