07.9
16:52

Απόφαση-σταθμός απ’ την Premier League για τις μεταγραφές

AEK1924.gr team
Απόφαση-σταθμός απ’ την Premier League για τις μεταγραφές

Οι σύλλογοι της Premier League αποφάσισαν πως η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος θα ολοκληρωθεί την παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος 2018/19 κι όχι στις 31 Αυγούστου!

Απόφαση-σταθμός απ’ τους συλλόγους της Premier League! Το μεσημέρι της Πέμπτης (07/09) πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας, όπου κι αποφασίστηκε πως η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος θα ολοκληρωθεί την τελευταία Πέμπτη πριν απ’ την έναρξη του πρωταθλήματος 2018/19 κι όχι στις 31 Αυγούστου!

Το φετινό πρωτάθλημα άρχισε την Παρασκευή 11 Αυγούστου, το οποίο σημαίνει πως αν ήταν σε ισχύ η συγκεκριμένη απόφαση, τότε η μεταγραφικής περίοδος θα είχε ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της 10ης Αυγούστου, ήτοι 21 ημέρες νωρίτερα απ’ το προγραμματισμένο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται ως αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκούσαν οι σύλλογοι στη λίγκα, οι οποίοι ήθελαν να κλείνει νωρίτερα το μεταγραφικό παράθυρο προκειμένου να μην υπάρχει η… φρενίτιδα των τελευταίων ωρών, αλλά και για να μην αποδυναμώνονται ενώ έχει αρχίσει το πρωτάθλημα.

Η απόφαση θα έχει ισχύ -σίγουρα- για τη σεζόν 2018/19 και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Το πρωτάθλημα πρόκειται να αρχίσει στις 10 Αυγούστου, το οποίο σημαίνει πως το μεταγραφικό παράθυρο θα κλείσει την Πέμπτη 9 Αυγούστου και ώρα 17:00 (19:00 ώρα Ελλάδας).

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση αφορά μόνο την Premier League όχι τις υπόλοιπες επαγγελματικές ή μη κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η απόφαση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement