
Στη τελική ευθεία περνάει και η υπόθεση στόπερ για την ΑΕΚ, όπου μέσα στην ημέρα θα φανεί αν η Ένωση προχωρήσει σε μεταγραφή ποδοσφαιριστή ή θα περιοριστεί με αυτούς που έχει
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν υπάρχει άπλετος χρόνος όσον αφορά τις μεταγραφές των Ελληνικών ομάδων. Σήμερα στις 20:00 η ώρα οι μεταγραφές κλείνουν, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφές.
Η ΑΕΚ από χθες βιώνει έναν μεταγραφικό οργασμό, αφού εκτός του Σέρχιο Αραούχο που περίμεναν από μέρα σε μέρα ότι θα κλείσει (άλλο που για κάποιες ώρες άλλαξε ριζικά το σκηνικό και θα υπήρχε ναυάγιο των διαπραγματεύσεων), ήρθε σε συμφωνία και με τον Παναγιώτη Κονέ.
Πλέον στην Ένωση τρέχουν για να προλάβουν να κλείσουν και την τελευταία μεταγραφή της ομάδας, που θα ολοκληρωθεί και θα κάνει το ρόστερ υπερπλήρης. Ο λόγος βέβαια για την θέση του στόπερ με την ΑΕΚ να έχει ξεχωρίσει, κάποιες περιπτώσεις απ’ την λίστα της και να τις δουλεύει από χθες σε έντονους ρυθμούς ώστε να επέλθει συμφωνία, με έναν εκ των τριών περιπτώσεων (Κοσάνοβιτς, Ντάγκλας και Τσίκο) που τσεκάρει η Ένωση.
Βέβαια, όσο περνάνε οι ώρες όλο και πιο ορατό είναι το σενάριο να μην αποκτηθεί κάποιος στόπερ, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν θα προλάβουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ να ολοκληρώσουν την μεταγραφή. Όμως και σε αυτήν την περίπτωση, μετά την απόκτηση Κονέ, και σε μη πιθανή πώληση του Γιόχανσον, θα μπορέσει ο Σουηδός να χρησιμοποιηθεί όποτε χρειαστεί στα στόπερ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement