
Με νίκη σήμερα (22 Δεκέμβρη, 14:00) κόντρα στον Φοίβο Συκεών η ΑΕΚ στέφεται πρωταθλήτρια χειμώνα στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ με τους Κιτρινόμαυρους να περιμένουν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό της Κυψέλης
Οι μάγκες έχουν μέχρι στιγμής 10 νίκες και μια ισοπαλία σε 11 αγώνες στο πρωτάθλημα και με ακόμα μια νίκη θα παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αήττητοι. Η Ένωση έχει αντιμετωπίσει ξανά τον Φοίβο στις 7 Δεκέμβρη για το Κύπελλο και επικράτησε με 40-16 χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα, κάτι που σημαίνει ότι και σήμερα αν η ομάδα βγάλει τον καλό εαυτό της θα φτάσει εύκολα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Γιάννης Αρβανίτης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του καθώς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι επιθυμία των Κιτρινόμαυρων είναι το κλειστό της Κυψέλης να γεμίσει από κόσμο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement