21.8
10:49

Από νίκη σε νίκη η Ανχουέι με τον Μάνι Χάρις

AEK1924.gr team
Από νίκη σε νίκη η Ανχουέι με τον Μάνι Χάρις

Την 6η νίκη της στους τελευταίους επτά αγώνες σημείωσε η Ανχουέι, με τον Μάνι Χάρις να βάζει στο ρελαντί 21 πόντους με 7/13 σουτ.

“Ζεστός” παραμένει ο Μάνι Χάρις στη δεύτερη κατηγορία του κινεζικού πρωταθλήματος (NBL). Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ πέτυχε 21 πόντους με 7/13 σουτ και 4/4 ελεύθερες βολές, μάζεψε 6 ριμπάουντ και είχε ακόμα 6 κλεψίματα και 4 ασίστ σε 24 λεπτά, βοηθώντας την Ανχουέι να νικήσει εύκολα τη Χεμπέι 122-87 και να φτάσει τις έξι νίκες στους τελευταίους επτά αγώνες.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Με μόνο μία αγωνιστική να απομένει για το τέλος της κανονικής περιόδου (23/8) η Ανχουέι είναι 3η στην κατάταξη μαζί με άλλες τρεις ομάδες και η μεθαυριανή αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Χενάν θα καθορίσει σε ποια θέση θα τερματίσει.

Advertisement