17.12
10:12

Απίστευτες απειλές Μαρινάκη, μαϊμού πτυχία και «αδερφές»(vid)

AEK1924.gr team
Απίστευτες απειλές Μαρινάκη, μαϊμού πτυχία και «αδερφές»(vid)

Μήνυση κατέθεσε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης κατά του προέδρου του ΟΣΦΠ, Βαγγέλη Μαρινάκη υποστηρίζοντας ότι τον απείλησε

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» στον ΣΚΑΙ χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας, ο Μαρινάκης του είπε: ««Θα σου κάψω το μαγαζί», με τον Κακέτση να καταθέτει μήνυση στο τμήμα εκβιαστών.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι έδωσε εντολή στον εκδότη των «Παραπολιτικών» κ. Κουρτάκη να αφιερώσει δισέλιδο δημοσίευμα εναντίον του επειδή είναι φίλοι με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Νίκο Πατέρα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Κακέτσης είπε στον αέρα της εκπομπής τον Μαρινάκη «αδερφή» διότι πάντα στέλνει άλλους να.. κάνουν τις δουλειές τους.

Τέλος, ανέφερε ότι έχει φάει ξύλο σε μαγαζί που δεν έχε πληρώσει τον λογαριασμό, ότι δεν έχει πάει στρατό και όλα του τα πτυχία είναι «μαϊμού».

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement