
Ο Άρνορ Τρίστασον μίλησε στην «Ώρα για σπορ» για τα ματς με την Κλαμπ Μπριζ για τα play offs του Europa League.
Αναλυτικά:
«Η Μπριζ είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Δεν ξέρω πολλά πράγματα, δεν έχω δει παιχνίδια της, αλλά έχω ένα φίλο που έχει παίξει εκεί και σίγουρα θα τον πάρω τηλέφωνο για να μου πει περισσότερα πράγματα. Θα του ζητήσω συμβουλές για τις αδυναμίες της και τα δυνατά της σημεία. Σίγουρα πάντως ο προπονητής μας θα μας πει περισσότερα».
– Πιστεύεις ότι η ΑΕΚ θα χρειαστεί ένα γκολ στο πρώτο ματς στο Βέλγιο;
«Σε αυτές τις περιπτώσεις που έχεις να κάνεις με διπλά παιχνίδια, είναι καλό όταν παίζεις εκτός έδρας να σημειώνεις κάποιο γκολ για να το έχεις… κάβα για το εντός έδρας ματς. Ακόμα καλύτερο είναι να μην δεχθείς γκολ. Οπότε θα είναι ιδανικό να σκοράρουμε στο Βέλγιο και αυτό θα επιδιώξουμε για να «κτίσουμε» πάνω του ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα».
– Τι πρέπει να αλλάξετε σε σχέση με το παιχνίδια που παίξατε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για να έχει η ΑΕΚ καλύτερη τύχη;
«Είναι δύο πολύ διαφορετικές ομάδες. Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία ομάδα που δουλεύει κυριολεκτικά σα μηχανή. Μένει χαμηλά προς την περιοχή της και απλά περιμένει από τον αντίπαλο να κάνει το λάθος για να το εκμεταλλευτεί. Συνήθως το εκμεταλλεύεται, όπως συνέβη και με μας, και μετά όλα γίνονται πολύ δύσκολα. Η Μπριζ δεν είναι τόσο… θανατηφόρα. Πρέπει όμως να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να έχουμε ελπίδες».
– Μπορεί να θεωρηθεί πλεονέκτημα για την ΑΕΚ το ότι η ρεβάνς με τη Μπριζ είναι στο «Σπύρος Λούης», όπου θα έχει δεδομένα τη συμπαράσταση πολλών οπαδών της;
«Φυσικά. Όταν παίζεις στο ΟΑΚΑ τη ρεβάνς, μπροστά σε τόσο κόσμο όπως ο δικός μας που είναι πολύ εκδηλωτικός φυσικά και είναι αβαντάζ. Μέχρι εκείνο το παιχνίδι όμως, εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε στο εκτός έδρας ματς και να επιδιώξουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
– Είσαι πλέον στην ΑΕΚ σχεδόν ένα μήνα και κάτι. Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου τόσο από την ομάδα όσο και από την Αθήνα;
«Είναι πολύ καλές. Βρήκα ένα εξαιρετικό διαμέρισμα μαζί με τη σύντροφό μου και απολαμβάνουμε την Αθήνα και την Ελλάδα. Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να γίνουμε καλύτερα και τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement