Ο Έργκους Κάτσε βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χουμπ Στέφενς για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (18/12), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.
Όσοι αγωνίστηκαν το βράδυ της Κυριακής (15/12) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής και φυσικής κατάστασης. Λόρενς, Νίνης και Στοχ, ακολούθησαν ατομικά προγράμματα αποθεραπείας, ενώ ατομικά γυμνάστηκε ο Λόπεθ. Ο Γκαρσία πήρε άδεια λίγων ημερών και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ στην Αθήνα δεν θα μεταβούν ούτε οι Νέτσιντ και Πόζογλου.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο (17/12) για την Αθήνα και αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Βίτορ, Κατσικά, Σκόνδρα, Κάτσε, Τζιόλη, Λάζαρ, Γεωργιάδη, Ολίσε, Λούκας, Βούκιτς, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη.
Πηγή: www.contra.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement