
Στην τελική ευθεία οι μεταγραφές για τη Βασίλισσα που ψάχνει το μεγάλο «μπαμ» με τον Ματ Τζάνινγκ
Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και η υπόθεσή του παρουσιάζει δυσκολίες, ωστόσο η ΑΕΚ… ψάχνεται για τον πρώην άσο της Λοκομοτίβ Κουμπάν και είναι διατεθειμένη να κυνηγήσει την απόκτησή του!
Ο έμπειρος άσος διακρίνεται για το «φαρμακερό» σουτ του από την γραμμή του τριπόντου και έχει περάσει από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Σιένα, η Εφές, η Τσιμπόνα και η Χάποελ Ιερουσαλήμ. Την σεζόν που μας πέρασε, ο Τζάνινγκ αγωνίστηκε στη Λοκομοτίβ, έχοντας 11,3 πόντους, 2,8 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στο Eurocup και 10,6 πόντους, 3,4 ασίστ και 3 ριμπάουντ μ.ο στη VTB League.
Φυσικά, η περίπτωση του Τζάνινγκ είναι δύσκολη, καθώς ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να αγωνιστεί στην Euroleague, ενώ τον έμπειρο γκαρντ εξετάζουν και κάποιοι σύλλογοι από το κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.
Όπως είπαμε όμως, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να κυνηγήσει την περίπτωση του 29χρονου άσου, με τον Μάνι Χάρις να αποτελεί ωστόσο τον πρώτο στόχο της Ένωσης για την θέση του σούτινγκ γκαρντ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO