Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ένωσης, μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και όλο το τεχνικό επιτελείο επισκέφθηκαν το ίδρυμα προστασίας και αποκατάστασης παιδιών και νέων με νοητική στέρηση “Θεοτόκος” και πρόσφεραν χαμόγελα, αγάπη και δώρα. Τι είπαν Λυμπερόπουλος και Ρόβας
Δέλλας, Λύμπερόπουλος, όλο το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά, είδαν μαζί τους βίντεο με την ιστορία της ομάδας τραγούδησαν τα κάλαντα, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα.
Μάλιστα, ο Λύμπε μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης τόνισε: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι που είμαστε εδώ, να σας ευχηθούμε καλές γιορτές, να σας ευχαριστήσουμε για την υποδοχή και να ξέρετε πως θα είμαστε πάντα δίπλα σας».
Στη συνέχεια ο Βασίλης Ρόβας με τη σειρά του είπε: «Ήρθαμε να δώσουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά που είναι σημαντικό για αυτά να βλέπουν ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας να έρχονται εδώ».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement