Την παρουσία των αδερφών Αγγελόπουλων στον ημιτελικό του κυπέλλου, την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, θα επιδιώξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Όπως αναφέρουν πηγές από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος των “πρασίνων” είναι διατεθειμένος να χορηγήσει συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων VIP στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να συνοδεύσουν την αποστολή των “ερυθρόλευκων”, να δώσουν το “παρών” στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο παιχνίδι.
Πέρυσι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε βρεθεί στο ΣΕΦ για το ματς πρωταθλήματος στο β’ γύρο και είχε ανταλλάξει την “ιστορική” χειραψία με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, προτιμώντας πάντως να καθίσει στον πάγκο μαζί με τους υπολοίπους παρά στα επίσημα.
Έκτοτε βέβαια ακολούθησαν πάρα πολλά σε επίπεδο διοικήσεων που διατάραξαν τις σχέσεις των δύο ομάδων.
Πηγή:contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement