
Το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει από ομάδες ο Σουηδός χαφ, αλλά και η λήξη του συμβολαίου του το επόμενο καλοκαίρι, βάζουν σε σκέψεις την ΑΕΚ, για πιθανή πώληση από φέτος αν πρώτα ικανοποιηθούν οικονομικά.
Ο Γιάκομπ Γιόχανσον αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύτιμο εργαλείο στην «φαρέτρα» της ΑΕΚ, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα και πρόκειται για τους παίκτες που δέχτηκαν να έρθουν στην Ένωση της Β’ Εθνικής.
Όμως, του χρόνου το καλοκαίρι το συμβόλαιο του φτάνει στο τέλος του και η ΑΕΚ έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες και τις συζητήσεις για να υπάρξει ανανέωση συμβολαίου, καθώς αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος της.
Μέχρι στιγμής οι δυο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία, η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της τον Σουηδό χαφ και του το έχει κάνει σαφές, δίνοντας του αύξηση στις απολαβές του στο νέο συμβόλαιο, αλλά απ’ την άλλη ο εκπρόσωπος του Γιόχανσον και ο ίδιος ο παίκτης κρατάνε μια στάση «σιγή ιχθύος».
Όλα αυτά όμως, πιθανότατα να τελειώσουν μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θα τρέξει την συγκεκριμένη περίπτωση και θα καλέσει για συζητήσεις την πλευρά του Γιόχανσον, ώστε να καθίσουν στο τραπέζι και να έρθουν σε συμφωνία, γιατί αλλιώς θα μπει στο τραπέζι το θέμα της πώλησης.
Η ΑΕΚ αν δεν τα βρει στην συγκεκριμένη μετραγραφική περίοδο με τον ποδοσφαιριστή, πιθανόν να πιεστεί απ’ την λήξη του συμβολαίου του και το δικαίωμα που του δίνεται, έξι μήνες πριν λήξει, να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να προβεί στην διαδικασία πώλησης.
Κάτι που θα αποτελέσει το χειρότερο σενάριο και αγωνιστικά αλλά και μεταγραφικά αφού σίγουρα θα πουληθεί λιγότερο κι’ απ’ την τιμή που υπολόγιζαν.
Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έτοιμοι να τα τρέξουν ανάλογα πάντα με τις εξελίξεις μέσα απ’ τις συζητήσεις που θα υπάρξουν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement