12.7
09:19

Σε αναμμένα κάρβουνα για Σιμόες και Τσιγκρίνσκι

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Σε αναμμένα κάρβουνα για Σιμόες και Τσιγκρίνσκι

Μόλις δύο εβδομάδες από το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκμ ο Μανόλο Χιμένεθ μετρά απουσίες από την προετοιμασία.

Ο Ισπανός τεχνικός «έχασε» από νωρίς τον Μπακασέτα, πριν καν η ομάδα ταξιδέψει στην Πολωνία, η απουσία του Λαμπρόπουλου είναι δεδομένη, ενώ στο Κιέλτσε η γκαντεμιά δεν… ξέχασε την ΑΕΚ, με τους Πατίτο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Όσον αφορά τον πρώτο είναι γνωστό ότι θα μπορέσει να μπει ξανά στις προπονήσεις με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση για τους άλλους δύο.

Είσαι ποδοσφαιρόφιλος! Είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ! Θέλεις να μαθαίνεις όλα τα νέα της ομάδας σου άμεσα και γρήγορα! Το Football Loop Greece είναι η απόλυτη εφαρμογή που σου δίνει αυτή την δυνατότητα.
Η εφαρμογή του Football Loop είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν στο Google Play και App Store.

Ο Αντρέ Σιμόες θα κάνει σήμερα μαγνητική για να φανεί πόσο διάστημα θα κάνει για να περάσει η θλάση που έχει υποστεί, ενώ και ο Τσιγκρίνσκι θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό, το οποίο με μια πρώτη ματιά από το ιατρικό τιμ, φάνηκε ότι δεν είναι σοβαρό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement