12.7
09:01

Το όνειρο που ξεκινά και οι «κεραυνοί» Μελισσανίδη

AEK1924.gr team
Το όνειρο που ξεκινά και οι «κεραυνοί» Μελισσανίδη

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες…

Sportday

«Όλοι στο Ναό…» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Η ευχή όλων των οπαδών της ΑΕΚ γίνεται πραγματικότητα: Μπαίνουν μπουλντόζες στην «Αγιά Σοφιά» την ώρα που ο Μανόλο ετοιμάστε την ομάδα του για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θετικοί στην Ένωση για Κερζακόβ, «αγκάθι» ο Αλμέιδα. Λάζαρος: «Ακόμα με χαλάνε όσα έγιναν στον τελικό».

Livesport

«Αγιά Σοφιά με τσαμπουκά» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Κεραυνοί Μελισσανίδη για τους πολέμιους του γηπέδου και εννιά διαγραφές μελών της Ερασιτεχνικής. Την άλλη εβδομάδα η άδεια.

Σε θέση εξτρέμ. Νέο ρόλο δίνει ο Χιμένεθ στον Μάνταλο. Η αυτοκριτική του Λάζαρου και η τεχνολογική καινοτομία της προετοιμασίας.

Ντίντακ Βιλα στα άκρα. Πόσο πιθανό είναι να δούμε ξαφνικά σε άλλη ομάδα τον Ισπανό και πως θα αντιδράσει η ΑΕΚ.

Ώρα των σπορ

«Το όνειρο ξεκινά» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Μελισσανίδης: «Άδεια την άλλη εβδομάδα. Το γήπεδο θα ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ».

Ανδριόπουλος: «Είναι θέμα ημερών η άδεια, μετά θέλουμε 2 χρόνια για το γήπεδο. Ήδη τρέχει ο διαγωνισμός της ανάθεσης του έργουμε κι έχουμε προσφορές.»

Οι «εφιάλτες» τελείωσαν! Τα πάντα γύρω από την ιστορική χθεσινή Γ.Σ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Ψηφίστηκαν ομόφωνα οι διαγραφές όσων λειτούργησαν εις βάρος του σωματείου. «Θα κρεμάσω τις φωτογραφίες τους έξω από το γήπεδο», η ατάκα του Μελισσανίδη.

Εγκατέλειψε την προπόνηση ο Τσιγκρίνσκι. Αισθάνθηκε σφίξιμο στον αριστερό προσαγωγό ο Ουκρανός στόπερ. Καλύτερα ο Βράνιες, μπήκε για τρέξιμο. Μόνο περπάτημα ο Σιμόες. Φουλ τακτική και πάλι από τον Χιμένεθ.

Ομιλος – πρόκληση! «Φωτιά» η κλήρωση για την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού τη φέρνει αντιμέτωπη με τις Βενέτσια, Μπάνβιτ, Στάσμπου, Ολίμπια Λουμπλιάνας, και Μπαϊρόιτ. Φαβορί για να συμπληρώσουν το γκρουπ οι Εστουδιάντες και Νίζνο. Πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ στις 10-11 Οκτώβρη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement