
Έξαλλος ο Μανόλο Χιμένεθ με τη συμπεριφορά και τον τρόπο παιχνιδιού της Κορόνα Κιέλτσε, η οποία φαίνεται ότι έχει μπει στο γήπεδο για να προκαλέσει αγωνιστικά προβλήματα στην Ένωση.
Από την αρχή οι Πολωνοί φάνηκε ότι μπήκαν στο ματς για να χτυπήσουν στην κυριολεξία τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Σιμόες ήταν το πρώτο «θύμα», ο Γαλανόπουλος δέχτηκε δυνατό μαρκάρισμα, το οποίο ευτυχώς δεν του στοίχισε, ενώ και ο Βινίσιους δέχτηκε χτύπημα στο γόνατο, με τον Χιμένεθ να είναι έξαλλος στον πάγκο.
Ο Ισπανός τεχνικός διαμαρτυρήθηκε αρκετές φορές στον διαιτητή με αποκορύφωμα τις αντιδράσεις του απεναντι στον προπονητή της Κορόνα Κιέλτσε. Μάλιστα, ο Μανόλο, μίλησε με τους συνεργάτες του και τους ζήτησε να πουν στους διαιτητές ότι αν συνεχίσουν να δέχτονται στο δεύτερο ημίχρονο τόσο σκληρά μαρκαρίσματα, η ΑΕΚ δεν θα συνεχίσει στο ματς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement