04.12
10:24

Πλατινί: “Όχι καλοκαίρι το Μουντιάλ του Κατάρ”

AEK1924.gr team
Πλατινί: “Όχι καλοκαίρι το Μουντιάλ του Κατάρ”

Ο Μισέλ Πλατινί, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του στην ισπανική εφημερίδα “AS”, τονίζει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει πιθανότητα διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 του Κατάρ, το καλοκαίρι.

“Έχω ενημερώσει από την πρώτη στιγμή και τους δημοσιογράφους αλλά και τους διοργανωτές ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το Μουντιάλ το καλοκαίρι. Πρότεινα να μην πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια του μόνο στο Κατάρ αλλά και σε άλλα Εμιράτα”, τόνισε.

“Η FIFA και η UEFA έχουν συμφωνήσει σε σημαντικά σημεία όπως το να πραγματοποιηθεί το Μουντιάλ του Κατάρ το καλοκαίρι δεν θα είναι ό,τι καλύτερο. Σε κάθε περίπτωση η FIFA δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το θέμα αυτό πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία”, υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει χώρα διεξαγωγής το Μουντιάλ του “Καμία. Ίσως να αλλάξουμε την ημερομηνία , τον μήνα αλλά όχι τη χώρα, όχι το Κατάρ”.

Η ΟΥΕΦΑ επιθυμεί Ιανουάριο και η ΦΙΦΑ Δεκέμβριο;

“Το σκεφτόμαστε. Αλλά η διεξαγωγή του δεν θα επηρεάζει το Τσάμπιονς Λιγκ και τον Δεκέμβριο τους Χειμερινούς Αγώνες”.

Για το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις νέες εκλογές της FIFA, είπε: “Δεν το έχω σκεφθεί ακόμη. Όμως υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το 2015. Αυτή την στιγμή είμαι αρκετά καλά στην UEFA”.

Πηγή:contra.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->