10.6
11:20

Πρόβλημα με Μπακασέτα

Κώστας Κοσικίδης
Πρόβλημα με Μπακασέτα

Ο νεαρός εξτρέμ στάθηκε άτυχος στο χθεσινό ματς της Εθνικής και με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα περάσει από εξετάσεις.

Ο Τάσος Μπακασέτας ξεκίνησε βασικός στο χθεσινό ματς της Εθνικής ομάδας με την Βοσνία, αλλά ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα. Συγκεκριμένα ο επιθετικός της ΑΕΚ, μετά από δέκα λεπτά παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, δεν πάτησε καλά στο έδαφος μετά από μια εναέρια μονομαχία, με αποτέλεσμα να γυρίσει το αριστερό του πόδι και να αποχωρήσει.

Οι πρώτες εκτιμήσεις απ’ το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας αναφέρουν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα, αλλά αυτό θα διαπιστωθεί σε λίγες ώρες από τώρα, αφού ο παίκτης έχει μεταβεί ήδη στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μάλιστα, ο παίκτης πέραν απ’ τον αστράγαλο θα εξεταστεί και για το γόνατο του, αφού νιώθει και σε αυτό το σημείο κάποιες ενοχλήσεις, πιθανόν λόγω ότι πάνω στην πτώση τραντάχτηκε.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement