
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν του Αρκαδικού, Γιώργος Κοψαύτης, μετά το τέλος του αγώνα με το Φίλιππο Βέροιας μίλησε για το προσεχές παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Ένωση.
Μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στον αγώνα του Σαββάτου όπου θα αγωνιστεί κόντρα στους κιτρινόμαυρους τονίζοντας πως η ομάδα του Αρκαδικού θα προσπαθήσει να κλέψει το παιχνίδι.
Πιο αναλυτικά:
«Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τώρα έχουμε ρεπό, θα κάτσουμε να δουλέψουμε, σε αυτές τις 15 ημέρες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς γιατί η ΑΕΚ είναι πρώτη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Ποντάρουν στο ότι θα είναι ένα εύκολο ματς για αυτούς, απλά αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε κοντά στο σκορ τουλάχιστον, ώστε να τους αγχώσει αυτό, μπορεί στο τέλος να κερδίσουμε και να… κλέψουμε και το ματς».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement