19.11
12:25

Δεν πέρασε των Ρουμάνων: Ανοίγει η οροφή

AEK1924.gr team
Δεν πέρασε των Ρουμάνων: Ανοίγει η οροφή
Advertisement

Οι διαιτητές του αγώνα δεν έκαναν αποδεκτό το αίτημα των Ρουμάνων να διεξαχθεί ο αγώνας με την Ελλάδα στην “Arena Națională” με κλειστό το σκέπαστρο, γεγονός που ικανοποιεί απόλυτα την ελληνική πλευρά.

Οι Ρουμάνοι ήθελαν κλειστό το σκέπαστρο, όχι τόσο λόγω των καιρικών συνθηκών, οι οποίες παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλές για να διεξαχθεί ο αγώνας, αλλά προκειμένου να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την ακουστική του γηπέδου.

Με κλειστό το σκέπαστρο επικρατεί “χάος” στο γήπεδο. Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό παράδειγμα όταν κάποια στιγμή δυο-τρεις τρομπέτες ήχησαν από Ρουμάνους και αυτό ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί εκκωφαντικός θόρυβος στο γήπεδο.

Οι διαιτητές του αγώνα αποφάσισαν νωρίς το μεσημέρι να διεξαχθεί το παιχνίδι με ανοιχτό το σκέπαστρο και αυτή η εξέλιξη -όπως είναι λογικό- ικανοποιεί απόλυτα την ελληνική πλευρά.

Πηγή:contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->