16.11
16:03

Ρήξη χιαστών ο Κεντίρα

AEK1924.gr team
Ρήξη χιαστών ο Κεντίρα

Εκτός για τους επόμενους έξι μήνες θα παραμείνει ο Σάμι Κεντίρα, καθώς όπως ανακοίνωσε η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη ρήξη χιαστών στην φιλική αναμέτρηση με την Ιταλία.

Άσχημα είναι τα νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για την Εθνική ομάδα της Γερμανίας, καθώς όπως ανακοίνωσε η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ο μέσος των Μαδριλένων υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Ιταλία και θα απουσιάσει για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Γερμανίας δήλωσε για τον τραυματισμό του Κεντίρα: “Αυτό είναι ένα πλήγμα για όλους μας. Αλλά μέσα και έξω από το γήπεδο, ο Κεντίρα είναι μεγάλος μαχητής και προσωπικότητα. Πρέπει να σκέφτεται θετικά και είμαι αισιόδοξος ότι θα είναι έτοιμος και σε φόρμα για τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο”.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->