10.5
09:06

Παίρνει εξιτήριο ο Γιώργος Μαργαρίτης

Πένυ Μακρή
Παίρνει εξιτήριο ο Γιώργος Μαργαρίτης

Ο γιος του γνωστού φιλάθλου της Ένωσης, Αλέξανδρου Μαργαρίτη, τραυματίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο, χωρίς να έχει καμία απολύτως εμπλοκή με τα επεισόδια, ωστόσο η κατάσταση της υγειας του είναι καλά και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του, στην Αθήνα.

Ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης και ο γιος του, βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ο γιος του γνωστού Ενωσίτη δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στα επεισόδια και ο τραυματισμός του προήλθε από σπασμένο τζάμι πόρτας στο Πανθεσσαλικό που του προκάλεσε βαθιά πληγή στο πόδι του.

Ο ίδιος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, χειρουργήθηκε και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του. Ολα δείχνουν ότι ακόμα και αύριο ο νεαρός Γιώργος θα είναι σε θέση να πάρει εξιτήριο προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα και να ακολουθήσει περαιτέρω πρόγραμμα αποκατάστασης στο τραυματισμένο του πόδι.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement