Πέρα από το πόσα εισιτήρια θα πάρει η κάθε ομάδα αλλά και η ΕΠΟ, το Πανθεσσαλικό παίρνει φωτιά μέχρι και την Παρασκευή προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του τελικού – Διαβάστε όλες τις εξελίξεις
Στη συνάντηση για τον τελικό του κυπέλλου βγήκα χρήσιμα συμπεράσματα. Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Μάκης Γκαγκάτσης, Ηλίας Γεροντίδης, Παναγιώτης Πλιάτσικας, ενώ ο Μηνάς Λυσάνδρου ήταν εκεί εκ μέρους της ΑΕΚ. Κατ’ αρχάς, αποφασίστηκε να δοθούν από 8.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα, συν μικρός αριθμός προσκλήσεων, όπου ο αριθμός τους ακόμα δεν έχει καθοριστεί. Η ΕΠΟ αναμένεται να διαθέσει 2.460 εισιτήρια.
Περίπου 4.200 κόπηκαν από την Αστυνομία για τη δημιουργία τριών ζωνών ασφαλείας μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με την τοποθέτηση επιπλέον διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων. Στόχος είναι να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και να μην έρθουν για κανένα λόγο κοντά οι οπαδοί των δυο “Δικεφάλων”.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ
Από ‘κει και πέρα, έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν οι εσωτερικές κάμερες από την εταιρεία Europa Security, που είχε την φύλαξη του σταδίου στο παρελθόν. Το Στάδιο διαθέτει εξωτερικές κάμερες και τώρα θα τοποθετηθούν και εσωτερικές, στα σημεία που προβλέπει ο νόμος Κοντονή, προκειμένου να μην υπάρχει ζήτημα με την τέλεσή του. Γίνεται αγώνας δρόμου από την εταιρεία για να προλάβει!
Τα σημεία αυτά σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 2 στην ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β 1802/20.08.2015) είναι: ο αγωνιστικός χώρος, οι κερκίδες, οι διάδρομοι των αποδυτηρίων, ο αμέσως εξωτερικά περιβάλλων χώρος, οι βοηθητικές εγκαταστάσεις (όπως βοηθητικά γήπεδα, χώροι αναψυχής κ.ά.), οι εγγύς της αθλητικής εγκατάστασης χώροι προσέγγισης των θεατών προς την αθλητική εγκατάσταση και οι χώροι στάθμευσης των αυτοκινήτων.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι σύμφωνα με τον υπεύθυνο του γηπέδου Τάσο Μιλάνο, την σεζόν 2014-15 που η Νίκη Βόλου αγωνίζονταν στην Super League και χρησιμοποιούσε το Πανθεσσαλικό, είχε εγκατασταθεί κλειστό σύστημα με κάμερες αλλά ξηλώθηκε μόλις οι “γαλάζιοι” υποβιβάστηκαν και σταμάτησαν να χρησιμοποιούν το γήπεδο.
2.000 ΝΕΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Επίσης, θα τοποθετηθούν περίπου 2.000 καθίσματα στην θέση των σπασμένων που υπάρχουν σε κομμάτια της κερκίδας που θα έχει κόσμο, ενώ υπάρχουν εγγυήσεις σχετικά με το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτήριων και δεν αναμένεται να υπάρχει πρόβλημα ούτε με αυτό το θέμα.
Τέλος, θυμίζουμε από χθες (29/4) ότι σε ό,τι αφορά στις τουαλέτες που δεν υπάρχουν σε μία από τις θύρες του γηπέδου, θα τοποθετηθούν χημικές, όπως είχε συμβεί και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2007 ανάμεσα σε ΑΕΛ και Παναθηναϊκό, προσφορά του δήμου Βόλου, που έχει εκδώσει και ανακοίνωση υπέρ του τελικού, όπου ζητά από την αστυνομία να μην βάλει κανένα “φρένο” στην τέλεσή του στον Βόλο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement