29.4
07:11

Πλήρης για την υπέρβαση στα πλέι οφ!

Πένυ Μακρή
Πλήρης για την υπέρβαση στα πλέι οφ!

Είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που η Βασίλισσα θα εμφανιστεί πλήρης και μάλιστα ενόψει πλέι οφ.

Η postseason ξεκινά και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά από ένα μεγάλο διάστημα που είχε για να αλλάξει ότι μπορεί στην ομάδα και να βάλει δικά του στοιχεία, έχει και όλα του τα «όπλα» σε ετοιμότητα.

Η μαγνητική του Μάικλ Ντίξον στη μέση βγήκε καθαρή, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς είναι έτοιμος να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, και ο τεχνικός της Ένωσης θέλει να.. τελειώσει από νωρίς τη σειρά του β’ γύρου των πλέι οφ και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ, στις 17:00 το απόγευμα και θέλει να κάνει το 1-0 στη σειρά και παράλληλα την πρώτη κίνηση για την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement