07.11
19:15

Προπόνηση και μετά αναχώρηση

Πένυ Μακρή
Προπόνηση και μετά αναχώρηση

H Βασίλισσα αναχωρεί αύριο το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη εκεί όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Ερμή για το πρωτάθλημα της Α2 – Προπόνηση στη Ζωφριά πριν την αναχώρηση.

Για αύριο το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση του μπασκετικού τμήματος της Ένωσης για την συμπρωτεύουσα ενώ νωρίτερα οι αθλητές της ομάδας θα προπονηθούν για τελευταία φορά στο κλειστό της Ζωφριάς.

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι, ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πέρα από την περίπτωση του Τσιότρα ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Ο αθλητής της Ένωσης είχε αιμάτωμα μετά από χτύπημα το οποίο ωστόσο έχει υποχωρήσει και θα μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Σχετικά με την αναμέτρηση του Σαββάτου η Βασίλισσα θα έχει την στήριξη περίπου 50 οπαδών της, ενώ η επιστροφή της ομάδας από την Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement