24.4
08:14

Στου Μανόλο το μαντρί

AEK1924.gr team
Στου Μανόλο το μαντρί
Advertisement

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου εξηγεί το σκεπτικό του Iσπανού τεχνικού να κρατήσει άπαντες σε εγρήγορση ενόψει του αγώνα της Τετάρτης ο οποίος, όπως και να το κάνουμε, είναι ο κρισιμότερος της σεζόν για την ΑΕΚ.

Τα παιχνίδια του μυαλού αρέσουν στον Χιμένεθ. Και την απόφαση την είχε πάρει πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα με το Λεβαδειακό. Να τους κρατήσει όλους μαζί και κοντά του μετά το παιχνίδι, να τους αφήσει την Δευτέρα μετά την προπόνηση να «αδειάσουν» λίγο το μυαλό τους και να τους ξαναμαζέψει στο ξενοδοχείο την Τρίτη.

Απόφαση με την εξής λογική. Από το να τους έχει από τη Δευτέρα κλεισμένους στον ίδιο χώρο, επέλεξε να μοιράσει τα βράδια στο ξενοδοχείο και να αφήσει μια κενή ημέρα για να μείνει ο κάθε ένας με τις σκέψεις του. Να προβληματιστεί ή να χαλαρώσει, ανάλογα με το πως το αισθάνεται. Για τον Μανόλο η εσωτερική ενδοσκόπηση είναι εξίσου σημαντική. Όπως και η άποψη ότι δεν απαιτείται συνεχές ντάντεμα και πολύ μπλα-μπλα σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ειδικά όταν το φεγγάρι της ομάδας είναι καλό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->