04.4
10:12

«Ερυθρόλευκα» ΜΜΕ: «Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί ο Μάνταλος»

AEK1924.gr team
«Ερυθρόλευκα» ΜΜΕ: «Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί ο Μάνταλος»

Με τον ίδιο ακριβώς τίτλο στα πρωτοσέλιδά του, ο «ερυθρόλευκος» Τύπος ζητάει την τιμωρία του Πέτρου Μάνταλου για το επεισόδιο με τον Λέτο, με φόντο τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Ο Μάρκους Μπεργκ μόλις είχε κάνει το 2-3 για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ κι ο Λέτο έτρεξε στο μέρος του Μάνταλου, φτύνοντας τον στο πρόσωπο. Στιγμές νωρίτερα ο αρχηγός της ΑΕΚ είχε απωθήσει τον Αργεντινό, ρίχνοντας τon κάτω και η κίνηση αυτή «βαφτίστηκε»… αγκωνιά από τον Τύπο που είναι φίλα προσκείμενος στον Ολυμπιακό. 

Ο λόγος; Προφανής! Να τιμωρηθεί ο διεθνής μέσος, πιθανώς ακόμη και με τρεις αγωνιστικές, ως αρχηγός της ομάδας του και να λείψει από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τους Πειραιώτες στο «Καραϊσκάκη». 

Πέρα από τις χθεσινές διαδικτυακές αναρτήσεις σε «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ, είναι χαρακτηριστικά και τα «χτυπήματα» που υπάρχουν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των δύο πιο σκληροπυρηνικών εφημερίδων που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό, που -όλως τυχαίως- έχουν μάλιστα τον ίδιο ακριβώς τίτλο. 

«Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί ο Μάνταλος», με μοναδική διαφορά ότι ο «Πρωταθλητής» έχει κάνει μία μικρή… παραλλαγή στο όνομα του παίκτη (σ.σ. “Μάνδαλος”)! 

«Να κάνει χρήση του βίντεο ο ποδοσφαιρικός εισαγγγελέας (Πειθαρχικός Κώδικας, Άρθρο 10, παράγραφος 6 στ.)», προσθέτει η εφημερίδα «Γαύρος». 

Πηγή: sdna

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement