
Εάν προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, τότε πιθανόν να διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο και όχι στο ΟΑΚΑ.
Μπορεί τα ζευγάρια των ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος να μην έχουν κληρωθεί ακόμα, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το που θα διεξαχθεί ο τελικός του θεσμού.
Φαίνεται παρότι κερδίζει πάρα πολλούς πόντους το ΟΑΚΑ για να υποδεχθεί τον μεγάλο τελικό, αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει ανάλογα ποιες ομάδες θα φτάσουν ως εκεί.
Συγκεκριμένα, αν στο τελικό φτάσουν δυο απ’ τις τρεις ομάδες της Αθήνας, τότε κατά 99% θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Σε περίπτωση όμως που πάει ο ΠΑΟΚ, με μια εκ των Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, τότε θα αναζητηθεί έδρα για να διεξαχθεί ο τελικός, αλλά θα παραμείνει μέσα στο κόλπο και το ΟΑΚΑ.
Σε σενάριο που θα έχουμε ντέρμπι «Δικεφάλων», τότε το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα βγει απ’ το κάδρο των διαθέσιμων γηπέδων όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM, μαζεύοντας πολλές πιθανότητες να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός στο Παγκρήτιο στάδιο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement