Οι αντιεξουσιαστές που έχουν τεθεί στο πλευρό του Άρη Βασιλόπουλου, ενάντια του γηπέδου της ΑΕΚ, έγραψαν με σπρέϊ έξω απ’ τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ συνθήματα κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη και υπέρ της Στρούγκας.
Φαίνεται πως ο πόλεμος καλά κρατεί ανάμεσα στους φίλους της ΑΕΚ και τους αντιεξουσιαστές με αφορμή την «Αγιά Σοφιά».
Έτσι, μετά την Νέα Φιλαδέλφεια όπου έσβησαν με σπρέι τοίχους που έγραφαν «ΑΕΚ» και «ORIGINAL», όπως και σχέδια με τον «Δικέφαλο αετό», πήραν σειρά τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ στην Λεωφόρος Αθηνών, όπου έγραψαν συνθήματα κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη και υπέρ της Στρούγκας.
Συγκεκριμένα, γύρω στα 50 άτομα βρέθηκαν έξω απ’ τα γραφεία του ΟΠΑΠ, κάνοντας πορεία και φωνάζοντας συνθήματα που δεν είχαν σχέση με το γήπεδο της ΑΕΚ. Έπειτα δυο άτομα έφυγαν απ’ την πορεία και έγραψαν τα μηνύματα στους τοίχους των γραφείων του ΟΠΑΠ(βλ. φωτογραφίες). Μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν, χωρίς προβλήματα.
Δείτε τις φωτογραφίες:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement